Lactic acid bacteria in cereal based products
Julkaisuvuosi
2012
Tekijät
Salovaara, Hannu; Gänzle, Michael
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Salovaara Hannu
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Lactic acid Bacteria :Microbiological and Functional Aspects
Sivut
227-245
ISBN
Julkaisufoorumi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1201/b11503-13
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä