Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot kehittävät ruokapalveluja

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot kehittävät ruokapalveluja

Julkaisuvuosi

2012

Tekijät

Mertanen, Enni

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Kehittyvä elintarvike

Volyymi

23

Numero

6

Sivut

36-37

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot kehittävät ruokapalveluja - Tiedejatutkimus.fi