undefined

The effect of temperature on the activity of μ- and m-calpain and calpastatin during post-mortem storage of porcine longissimus muscle

Julkaisuvuosi

2012

Tekijät

Pomponio, Luigi; Ertbjerg, Per

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Ertbjerg Per

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Meat Science

Emojulkaisun nimi

Meat Science

Volyymi

91

Sivut

20210

Julkaisu­foorumi

63084

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.meatsci.2011.12.005

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä