undefined

Nutritional and health benefits of a partial substitution of red and processed meat with non-soy legumes:a 6-week randomized controlled trial in healthy working-age men

Julkaisuvuosi

2025

Tekijät

Bäck, Sari; Paivarinta, Essi; Pellinen, Tiina; Itkonen, Suvi T.; Lehtovirta, Mikko; Erkkola, Maijaliisa; Kaartinen, Niina E.; Männistö, Satu; Pajari, Anne-Maria

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopistollinen sairaala

Pajari Anne-Maria

Paivarinta Essi

Erkkola Maijaliisa

Lehtovirta Mikko

Bäck Sari

Itkonen Suvi T.

Pellinen Tiina

Helsingin yliopisto

Pajari Anne-Maria

Paivarinta Essi

Erkkola Maijaliisa

Lehtovirta Mikko

Bäck Sari

Itkonen Suvi T.

Pellinen Tiina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

64

Numero

6

Artikkelinumero

259

Julkaisu­foorumi

55763

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede

Julkaisumaa

Saksa

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s00394-025-03783-x

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä