Nutritional and health benefits of a partial substitution of red and processed meat with non-soy legumes:a 6-week randomized controlled trial in healthy working-age men
Julkaisuvuosi
2025
Tekijät
Bäck, Sari; Paivarinta, Essi; Pellinen, Tiina; Itkonen, Suvi T.; Lehtovirta, Mikko; Erkkola, Maijaliisa; Kaartinen, Niina E.; Männistö, Satu; Pajari, Anne-Maria
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopistollinen sairaala
Pajari Anne-Maria
Paivarinta Essi
Erkkola Maijaliisa
Lehtovirta Mikko
Bäck Sari
Itkonen Suvi T.
Pellinen Tiina
Helsingin yliopisto
Pajari Anne-Maria
Paivarinta Essi
Erkkola Maijaliisa
Lehtovirta Mikko
Bäck Sari
Itkonen Suvi T.
Pellinen Tiina
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Volyymi
64
Numero
6
Artikkelinumero
259
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Terveystiede
Julkaisumaa
Saksa
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/s00394-025-03783-x
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä