undefined

Old, new, or borrowed – the role of familiarity and cross-cultural recipe integration in the liking and choices of fish products

Julkaisuvuosi

2025

Tekijät

Logrén, Nora; Pohjanheimo, Terhi; Sandell, Mari; Hopia, Anu

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Hopia Anu

Sandell Mari

Logren Nora

Helsingin yliopisto

Sandell Mari

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

133

Artikkelinumero

105631

Julkaisu­foorumi

56259

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.foodqual.2025.105631

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä