undefined

Exploring the lack of liking for faba bean ingredients with different sensory profiles

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Tuccillo Fabio, Lampi Anna-Maija, Katina Kati, Sandell Mari

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Sandell Mari

Helsingin yliopisto

Lampi AM

Tuccillo F

Katina K

Sandell M

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

118

Artikkelinumero

105198

Sivut

105198

Julkaisu­foorumi

56259

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Terveystiede

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodqual.2024.105198

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä