Exploring the lack of liking for faba bean ingredients with different sensory profiles
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Tuccillo Fabio, Lampi Anna-Maija, Katina Kati, Sandell Mari
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Sandell Mari
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Kustantaja
Volyymi
118
Artikkelinumero
105198
Sivut
105198
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Terveystiede
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodqual.2024.105198
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä