Kestävää terveyttä ruoasta – uudet kansalliset ravitsemussuositukset 2024
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Erkkola Maijaliisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D1 Artikkeli ammattilehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kehittyvä Elintarvike
Emojulkaisun nimi
Volyymi
35
Numero
6
Sivut
40-41
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
Muu lisenssi
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Terveystiede
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä