undefined

Kestävää terveyttä ruoasta – uudet kansalliset ravitsemussuositukset 2024

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Erkkola Maijaliisa

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Kehittyvä Elintarvike

Emojulkaisun nimi

Kehittyvä Elintarvike

Volyymi

35

Numero

6

Sivut

40-41

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

Muu lisenssi

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Terveystiede

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä