Meat and meat products – a scoping review for Nordic Nutrition Recommendations 2023
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Meinilä, Jelena; Virtanen, Jyrki K.
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Meinilä Jelena
Itä-Suomen yliopisto
Virtanen Jyrki Kalevi
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Katsausartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
68
Artikkelinumero
10538
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Julkaisumaa
Ruotsi
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.29219/fnr.v68.10538
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä