undefined

The effect of temperature and dietary energy content on female maturation and egg nutritional content in Atlantic salmon

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Maamela, Katja S.; Åsheim, Eirik Ryvoll; Debes, Paul V.; House, Andrew H.; Erkinaro, Jaakko; Liljeström, Petra; Primmer, Craig R.; Mobley, Kenyon B.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

House Andrew H.

Primmer Craig R.

Åsheim Eirik Ryvoll

Maamela Katja S.

Mobley Kenyon B.

Debes Paul V.

Liljeström Petra

Luonnonvarakeskus

Erkinaro Jaakko

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Journal of Fish Biology

Volyymi

102

Numero

5

Sivut

1096-1108

Julkaisu­foorumi

60423

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Ekologia, evoluutiobiologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/jfb.15318

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä