The effect of temperature and dietary energy content on female maturation and egg nutritional content in Atlantic salmon
Julkaisuvuosi
2023
Tekijät
Maamela, Katja S.; Åsheim, Eirik Ryvoll; Debes, Paul V.; House, Andrew H.; Erkinaro, Jaakko; Liljeström, Petra; Primmer, Craig R.; Mobley, Kenyon B.
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
House Andrew H.
Primmer Craig R.
Åsheim Eirik Ryvoll
Maamela Katja S.
Mobley Kenyon B.
Debes Paul V.
Liljeström Petra
Luonnonvarakeskus
Erkinaro Jaakko
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
102
Numero
5
Sivut
1096-1108
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Ekologia, evoluutiobiologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1111/jfb.15318
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä