undefined

Towards de-dairyfication of the diet? – Consumers downshifting milk, yet justifying their dairy pleasures

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Autio, Minna; Sekki, Sanna; Autio, Jaakko; Peltonen, Katja; Niva, Mari

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Autio Jaakko Orcid -palvelun logo

Helsingin yliopisto

Niva Mari

Autio Minna

Sekki Sanna

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

4

Artikkelinumero

975679

Sivut

1-12

Julkaisu­foorumi

90467

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kotieläintiede, maitotaloustiede; Muut maataloustieteet; Sosiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3389/frsus.2023.975679

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä