Critical review of cultivated meat from a Nordic perspective
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Rasmussen, Martin Krøyer ; Gold, Julie; Kaiser, Matthias W. ; Moritz, Jana; Räty, Niko; Beate Rønning, Sissel; Ryynänen, Toni; Skrivergaard, Stig ; Ström, Anna; Therkildsen, Margrethe; Tuomisto, Hanna; Young, Jette Feveile
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Katsausartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Artikkelinumero
104336
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.tifs.2024.104336
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä