undefined

Development and characterization of pomegranate peel extract-infused carboxymethyl cellulose composite films for functional, sustainable food packaging

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Baniasadi, Hossein; Fathi, Ziba; Lizundia, Erlantz; Cruz, Cristina D.; Abidnejad, Roozbeh; Fazeli, Mahyar; Tammela, Päivi; Kontturi, Eero; Lipponen, Juha; Niskanen, Jukka

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Kontturi Eero Orcid -palvelun logo

Baniasadi Hossein Orcid -palvelun logo

Lipponen Juha Orcid -palvelun logo

Niskanen Jukka Orcid -palvelun logo

Fazeli Mahyar Orcid -palvelun logo

Abidnejad Roozbeh Orcid -palvelun logo

Fathi Ziba Orcid -palvelun logo

Helsingin yliopisto

Cruz Cristina D.

Kontturi Eero

Niskanen Jukka

Tammela Päivi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Hydrocolloids

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

158

Artikkelinumero

110525

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Materiaalitekniikka; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2024.110525

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä