Kestävää terveyttä ruoasta – kansalliset ravitsemussuositukset 2024
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu; Katajajuuri, Juha-Matti; Manninen, Marjaana; Meinilä, Jelena; Männistö, Satu; Rautavirta, Kaija; Saarinen, Merja; Virtanen, Kirsi A.; Virtanen, Suvi
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Erillisteos
Yleisö
Ammatillinen
Vertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioitu
OKM:n julkaisutyyppiluokitus
D5 Ammatillinen kirjaJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Konferenssi
Kustantaja
Volyymi
2024
Numero
10
ISSN
Julkaisufoorumi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Terveystiede
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä