undefined

Kestävää terveyttä ruoasta – kansalliset ravitsemussuositukset 2024

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu; Katajajuuri, Juha-Matti; Manninen, Marjaana; Meinilä, Jelena; Männistö, Satu; Rautavirta, Kaija; Saarinen, Merja; Virtanen, Kirsi A.; Virtanen, Suvi

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Meinilä Jelena

Rautavirta Kaija

Erkkola Maijaliisa

Helsingin yliopistollinen sairaala

Meinilä Jelena

Rautavirta Kaija

Erkkola Maijaliisa

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Ammatillinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D5 Ammatillinen kirja

Julkaisukanavan tiedot

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Terveystiede

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä