Advancing methods for comparative nutritional LCA of milk and plant-based milk substitutes

Advancing methods for comparative nutritional LCA of milk and plant-based milk substitutes

Julkaisuvuosi

2025

Tekijät

Kovanen, Immi; Kyttä, Venla; Kårlund, Anna; Pajari, Anne-Maria; Tuomisto, Hanna; Saarinen, Merja; Kolehmainen, Marjukka

Organisaatiot ja tekijät

Itä-Suomen yliopisto

Kårlund Anna

Kolehmainen Jaana Marjukka Orcid -palvelun logo

Turun yliopisto

Kårlund Anna

Helsingin yliopisto

Pajari Anne-Maria

Tuomisto Hanna

Luonnonvarakeskus

Tuomisto Hanna

Saarinen Merja

Kyttä Venla Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

30

Sivut

462-476

Julkaisu­foorumi

58582

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristön bioteknologia; Kotieläintiede, maitotaloustiede; Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Ympäristötiede; Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys; Maataloustiede

Julkaisumaa

Saksa

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s11367-024-02407-6

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

Advancing methods for comparative nutritional LCA of milk and plant-based milk substitutes - Tiedejatutkimus.fi