Advancing methods for comparative nutritional LCA of milk and plant-based milk substitutes
Julkaisuvuosi
2025
Tekijät
Kovanen, Immi; Kyttä, Venla; Kårlund, Anna; Pajari, Anne-Maria; Tuomisto, Hanna; Saarinen, Merja; Kolehmainen, Marjukka
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Kårlund Anna
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
30
Sivut
462-476
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Ympäristön bioteknologia; Kotieläintiede, maitotaloustiede; Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Ympäristötiede; Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys; Maataloustiede
Julkaisumaa
Saksa
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/s11367-024-02407-6
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä