undefined

An investigation into the ability of three fungi and one yeast to grow and capture nutrients in cheese whey

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Bansfield, D.; Spilling, K.; Mikola, A.; Piiparinen, J.

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Mikola Anna Orcid -palvelun logo

Bansfield Danielle Orcid -palvelun logo

Suomen ympäristökeskus

Bansfield Danielle Orcid -palvelun logo

Piiparinen Jonna Orcid -palvelun logo

Spilling Kristian Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

26

Artikkelinumero

101854

Julkaisu­foorumi

87938

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristötekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.biteb.2024.101854

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä