Influence of Carbohydrates Covalently Bonded with Lignin on Solvent Fractionation, Thermal Properties, and Nanoparticle Formation of Lignin
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Liu Rui, Smeds Annika, Tirri Teija, Zhang Hongbo, Willfor Stefan, Xu Chunlin
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Zhang Hongbo
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
10
Numero
44
Sivut
14588-14599
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Materiaalitekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1021/acssuschemeng.2c04498
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä