undefined

Influence of Carbohydrates Covalently Bonded with Lignin on Solvent Fractionation, Thermal Properties, and Nanoparticle Formation of Lignin

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Liu Rui, Smeds Annika, Tirri Teija, Zhang Hongbo, Willfor Stefan, Xu Chunlin

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Zhang Hongbo

Åbo Akademi

Smeds Annika Orcid -palvelun logo

Tirri Teija Orcid -palvelun logo

Zhang Hongbo Orcid -palvelun logo

Xu Chunlin Orcid -palvelun logo

Willför Stefan Orcid -palvelun logo

Liu Rui

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

10

Numero

44

Sivut

14588-14599

Julkaisu­foorumi

75010

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Materiaalitekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acssuschemeng.2c04498

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä