undefined

Biodegradable active packaging as an alternative to conventional packaging: A case study with chicken fillets

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Sarfraz, Jawad; Hansen, Anlaug Ådland; Haugen, John Erik; Le, Trung Anh; Nilsen, Jorunn; Skaret, Josefine; Huynh, Tan Phat; Pettersen, Marit Kvalvåg

Organisaatiot ja tekijät

Åbo Akademi

Le Trung Anh Orcid -palvelun logo

Huynh Tan Phat Orcid -palvelun logo

Helsingin yliopisto

Le Trung Anh

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Foods

Emojulkaisun nimi

Foods

Volyymi

10

Numero

5

Julkaisu­foorumi

85072

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/foods10051126

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä