Biodegradable active packaging as an alternative to conventional packaging: A case study with chicken fillets
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Sarfraz, Jawad; Hansen, Anlaug Ådland; Haugen, John Erik; Le, Trung Anh; Nilsen, Jorunn; Skaret, Josefine; Huynh, Tan Phat; Pettersen, Marit Kvalvåg
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Le Trung Anh
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Teollinen bioteknologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3390/foods10051126
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä