undefined

Simple ways to improve nutrient content and health profile in different types of foodservice products

Julkaisuvuosi

2023

Tekijät

Junkkari, Terhi; Hopia, Anu; Paakki, Maija; Mattila, Saila; Arjanne, Leena; Kantola, Maija; Luomala, Harri

Organisaatiot ja tekijät

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Arjanne Leena

Junkkari Terhi Orcid -palvelun logo

Turun yliopisto

Hopia Anu

Paakki Maija

Mattila Saila

Junkkari Terhi Aulikki

Vaasan yliopisto

Luomala Harri Tuomas Orcid -palvelun logo

Kantola Maija Sofia Katariina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Julkaisu­foorumi

70956

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka; Liiketaloustiede; Ympäristötiede; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1080/15378020.2023.2298626

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä