undefined

The effect of direct and counter-current flow-through delignification on enzymatic hydrolysis of wheat straw, and flow limits due to compressibility

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Pihlajaniemi, Ville; Sipponen, Mika Henrikki; Pastinen, Ossi; Nyyssölä, Antti; Laakso, Simo

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Sipponen Mika Orcid -palvelun logo

Pastinen Ossi

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nyyssölä Antti

Pihlajaniemi Ville

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

113

Numero

12

Sivut

2605-2613

Julkaisu­foorumi

52458

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Materiaalitekniikka; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Lääketieteen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/bit.26030

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä