undefined

Effect of extrusion processing on lipid stability of rye bran

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Moisio, Timo; Damerau, Annelie; Lampi, Anna-Maija; Partanen, Riitta; Forssell, Pirkko; Piironen, Vieno

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Damerau Annelie

Lampi Anna-Maija

Piironen Vieno

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Forssell Pirkko

Partanen Riitta

Moisio Timo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

241

Numero

1

Sivut

49-60

Julkaisu­foorumi

55659

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Saksa

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s00217-015-2433-y

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä