Spruce galactoglucomannans in rapeseed oil-in-water emulsions: Efficient stabilization performance and structural partitioning
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Mikkonen, Kirsi Susanna; Xu, Chunlin; Berton-Carabin, Claire; Schroën, Karin
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Mikkonen Kirsi Susanna
Åbo Akademi
Xu Chunlin
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
52
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodhyd.2015.08.009
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä