undefined

Spruce galactoglucomannans in rapeseed oil-in-water emulsions: Efficient stabilization performance and structural partitioning

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Mikkonen, Kirsi Susanna; Xu, Chunlin; Berton-Carabin, Claire; Schroën, Karin

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Mikkonen Kirsi Susanna

Åbo Akademi

Xu Chunlin

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Hydrocolloids

Volyymi

52

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2015.08.009

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä