undefined

Spruce galactoglucomannans inhibit lipid oxidation in rapeseed oil-in-water emulsions

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Lehtonen, Mari Inkeri; Teräslahti, Suvi; Xu, Chunlin; Yadav, Madhav P.; Lampi, Anna-Maija; Mikkonen, Kirsi Susanna

Organisaatiot ja tekijät

Åbo Akademi

Xu Chunlin

Helsingin yliopisto

Lampi Anna-Maija

Mikkonen Kirsi Susanna

Lehtonen Mari Inkeri

Teräslahti Suvi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Hydrocolloids

Volyymi

58

Sivut

255-266

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2016.03.006

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä