Spruce galactoglucomannans inhibit lipid oxidation in rapeseed oil-in-water emulsions
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Lehtonen, Mari Inkeri; Teräslahti, Suvi; Xu, Chunlin; Yadav, Madhav P.; Lampi, Anna-Maija; Mikkonen, Kirsi Susanna
Organisaatiot ja tekijät
Åbo Akademi
Xu Chunlin
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Volyymi
58
Sivut
255-266
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodhyd.2016.03.006
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä