undefined

Effect of air classification and fermentation by Lactobacillus plantarum VTT E-133328 on faba bean (Vicia faba L.) flour nutritional properties

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Coda, Rossana; Melama, Leena; Rizzello, Carlo Giuseppe; Curiel, José Antonio; Sibakov, Juhani; Holopainen, Ulla; Pulkkinen, Marjo; Sözer, Nesli

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Coda Rossana

Pulkkinen Marjo

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Holopainen Ulla Orcid -palvelun logo

Sibakov Juhani

Melama Leena

Coda Rossana

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

193

Sivut

34-42

Julkaisu­foorumi

58451

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2014.10.012

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä