Reorganisation of starch, proteins and lipids in extrusion of oats
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Moisio, Timo; Forssell, Pirkko M.; Partanen, Riitta H.; Damerau, Annelie; Hill, Sandra
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Damerau Annelie
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Volyymi
64
Sivut
48-55
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muu tekniikka; Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.jcs.2015.04.001
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä