undefined

Reorganisation of starch, proteins and lipids in extrusion of oats

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Moisio, Timo; Forssell, Pirkko M.; Partanen, Riitta H.; Damerau, Annelie; Hill, Sandra

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Damerau Annelie

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Forssell Pirkko M.

Partanen Riitta H.

Moisio Timo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

64

Sivut

48-55

Julkaisu­foorumi

59836

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka; Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jcs.2015.04.001

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä