undefined

Oat protein solubility and emulsion properties improved by enzymatic deamidation

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Jiang, Zhongqing; Sontag-Strohm, Tuula S.; Salovaara, Hannu O.; Sibakov, Juhani K.; Kanerva, Päivi M.; Loponen, Jussi

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Jiang Zhongqing

Salovaara Hannu

Loponen Jussi

Kanerva Paivi

Sontag-Strohm Tuula

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

64

Sivut

126-132

Julkaisu­foorumi

59836

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jcs.2015.04.010

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä