undefined

Fermentation quality and bacterial ecology of grass silage modulated by additive treatments, extent of compaction and soil contamination

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Franco, Marcia; Tapio, Ilma; Pirttiniemi, Juho; Stefański, Tomasz; Jalava, Taina; Huuskonen, Arto; Rinne, Marketta

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Tapio Ilma Orcid -palvelun logo

Huuskonen Arto Orcid -palvelun logo

Franco Marcia Orcid -palvelun logo

Rinne Marketta Orcid -palvelun logo

Jalava Taina

Stefański Tomasz

Helsingin yliopisto

Pirttiniemi Juho

Stefanski Tomasz

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Fermentation

Kustantaja

MDPI AG

Volyymi

8

Numero

4

Artikkelinumero

156

Sivut

16 p.

Julkaisu­foorumi

89840

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

1398

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

2022

Muut tiedot

Tieteenalat

Kotieläintiede, maitotaloustiede; Maatalouden bioteknologia; Ekologia, evoluutiobiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/fermentation8040156

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä