undefined

Incorporation of novel foods in European diets can reduce global warming potential, water use and land use by over 80%

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Mazac, Rachel; Meinilä, Jelena; Korkalo, Liisa; Järviö, Natasha; Jalava, Mika; Tuomisto, Hanna L.

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Tuomisto Hanna Orcid -palvelun logo

Aalto-yliopisto

Jalava Mika Orcid -palvelun logo

Helsingin yliopisto

Tuomisto Hanna

Meinilä Jelena

Korkalo Liisa

Järviö Natasha

Mazac Rachel

Helsingin yliopistollinen sairaala

Tuomisto Hanna

Meinilä Jelena

Korkalo Liisa

Järviö Natasha

Mazac Rachel

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Nature food

Emojulkaisun nimi

Nature food

Volyymi

3

Numero

4

Sivut

286-293

Julkaisu­foorumi

88889

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristötekniikka; Muut maataloustieteet; Ympäristötiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1038/s43016-022-00489-9

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä