Incorporation of novel foods in European diets can reduce global warming potential, water use and land use by over 80%
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Mazac, Rachel; Meinilä, Jelena; Korkalo, Liisa; Järviö, Natasha; Jalava, Mika; Tuomisto, Hanna L.
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopistollinen sairaala
Tuomisto Hanna
Meinilä Jelena
Korkalo Liisa
Järviö Natasha
Mazac Rachel
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Volyymi
3
Numero
4
Sivut
286-293
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Ympäristötekniikka; Muut maataloustieteet; Ympäristötiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1038/s43016-022-00489-9
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä