undefined

Ovalbumin production using Trichoderma reesei culture and low-carbon energy could mitigate the environmental impacts of chicken-egg-derived ovalbumin

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Järviö, Natasha; Parviainen, Tuure; Maljanen, Netta Leena; Kobayashi, Yumi; Kujanpää, Lauri; Ercili-Cura, Dilek; Landowski, Christopher P.; Ryynänen, Toni; Nordlund, Emilia; Tuomisto, Hanna L.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Tuomisto Hanna

Järviö Natasha

Maljanen Netta-Leena

Ryynänen Toni

Parviainen Tuure

Kobayashi Yumi

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Landowski Christopher P. Orcid -palvelun logo

Ercili-Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Kujanpää Lauri Orcid -palvelun logo

Parviainen Tuure Orcid -palvelun logo

Luonnonvarakeskus

Tuomisto Hanna L.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Nature food

Volyymi

2

Numero

12

Sivut

1005-1013

Julkaisu­foorumi

88889

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Ekologia, evoluutiobiologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1038/s43016-021-00418-2

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä