Oat protein concentrates with improved solubility produced by an enzyme-aided ultrafiltration extraction method
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Immonen, Mika J; Myllyviita, Julia ; Sontag-Strohm, Tuula; Myllärinen, Päivi
Organisaatiot ja tekijät
Aalto-yliopisto
Myllyviita Julia
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Ympäristötekniikka; Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Sveitsi
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.3390/foods10123050
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä