undefined

Capillary electrophoresis with laser-induced fluorescence detection for studying amino acid uptake by yeast during beer fermentation

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Turkia, Heidi; Sirén, Heli; Penttilä, Merja; Pitkänen, Juha-Pekka

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Turkia Heidi

Pitkänen Juha-Pekka

Penttilä Merja Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Talanta

Volyymi

131

Sivut

366-371

Julkaisu­foorumi

68050

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.talanta.2014.07.101

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä