undefined

Rye bran as fermentation matrix boosts in situ dextran production by Weissella confusa compared to wheat bran

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Kajala, Ilkka; Mäkelä, Jari; Coda, Rossana; Shukla, Shraddha; Shi, Qiao; Maina, Ndegwa Henry; Juvonen, Riikka; Ekholm, Päivi; Goyal, Arun; Tenkanen, Maija; Katina, Kati

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Mäkelä Jari

Katina Kati

Tenkanen Maija

Maina Ndegwa Henry

Ekholm Päivi

Shi Qiao

Coda Rossana

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Kajala Ilkka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

100

Numero

8

Sivut

3499-3510

Julkaisu­foorumi

51507

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Muut maataloustieteet; Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Saksa

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s00253-015-7189-6

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä