Characterization of lactic acid bacteria isolated from wheat bran sourdough
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Manini, F.; Casiraghi, M.C.; Poutanen, Kaisa; Brasca, M.; Erba, D.; Plumed-Ferrer, C.
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
2016; 66
Sivut
275-283
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Muut maataloustieteet; Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.lwt.2015.10.045
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä