undefined

Characterization of lactic acid bacteria isolated from wheat bran sourdough

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Manini, F.; Casiraghi, M.C.; Poutanen, Kaisa; Brasca, M.; Erba, D.; Plumed-Ferrer, C.

Organisaatiot ja tekijät

Itä-Suomen yliopisto

Plumed Ferrer Carmen

Poutanen Kaisa Sinikka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

2016; 66

Sivut

275-283

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Muut maataloustieteet; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.lwt.2015.10.045

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä