undefined

Effect of bioprocessing on the in vitro colonic microbial metabolism of phenolic acids from rye bran fortified breads

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Koistinen, Ville M.; Nordlund, Emilia; Katina, Kati; Mattila, Ismo; Poutanen, Kaisa; Hanhineva, Kati; Aura, Anna-Marja

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Mattila Ismo

Poutanen Kaisa

Katina Kata

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

65

Numero

9

Sivut

1854-1864

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Muut maataloustieteet; Maataloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acs.jafc.6b05110

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä