undefined

Development and Validation of a UHPLC-MS/MS Method for the Analysis of Fusarium Mycotoxins in Onion

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Rämö, Sari; Haapalainen, Minna; Latvala, Satu

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Haapalainen Minna

Luonnonvarakeskus

Rämö Sari Orcid -palvelun logo

Latvala Satu Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food analytical methods

Volyymi

14

Sivut

1524–1536

Julkaisu­foorumi

56240

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s12161-021-01992-8

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä