Relationships of gut microbiota, short-chain fatty acids, inflammation, and the gut barrier in Parkinson's disease
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Aho, Velma T. E.; Houser, Madelyn C.; Pereira, Pedro A. B.; Chang, Jianjun; Rudi, Knut; Paulin, Lars; Hertzberg, Vicki; Auvinen, Petri; Tansey, Malu G.; Scheperjans, Filip
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue
Scheperjans Filip
Paulin Lars
Pereira Pedro A. B.
Auvinen Petri
Aho Velma T. E.
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
16
Numero
1
Artikkelinumero
6
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Neurotieteet; Neurologia ja psykiatria
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1186/s13024-021-00427-6
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä