Relationships of gut microbiota, short-chain fatty acids, inflammation, and the gut barrier in Parkinson's disease
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Aho, Velma T. E.; Houser, Madelyn C.; Pereira, Pedro A. B.; Chang, Jianjun; Rudi, Knut; Paulin, Lars; Hertzberg, Vicki; Auvinen, Petri; Tansey, Malu G.; Scheperjans, Filip
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopistollinen sairaala
Scheperjans Filip
Paulin Lars
Pereira Pedro A. B.
Auvinen Petri
Aho Velma T. E.
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Volyymi
16
Numero
1
Artikkelinumero
6
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Neurotieteet; Neurologia ja psykiatria
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1186/s13024-021-00427-6
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä