undefined

Relationships of gut microbiota, short-chain fatty acids, inflammation, and the gut barrier in Parkinson's disease

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Aho, Velma T. E.; Houser, Madelyn C.; Pereira, Pedro A. B.; Chang, Jianjun; Rudi, Knut; Paulin, Lars; Hertzberg, Vicki; Auvinen, Petri; Tansey, Malu G.; Scheperjans, Filip

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue

Scheperjans Filip

Paulin Lars

Pereira Pedro A. B.

Auvinen Petri

Aho Velma T. E.

Helsingin yliopisto

Scheperjans Filip

Paulin Lars

Pereira Pedro A. B.

Auvinen Petri

Aho Velma T. E.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

16

Numero

1

Artikkelinumero

6

Julkaisu­foorumi

63541

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Neurotieteet; Neurologia ja psykiatria

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1186/s13024-021-00427-6

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä