Short Dietary Intervention with Olive Oil Increases Brown Adipose Tissue Activity in Lean but not Overweight Subjects
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Monfort-Pires, Milena; U-Din, Mueez; Nogueira, Guilherme A; de Almeida-Faria, Juliana; Sidarta-Oliveira, Davi; Sant'Ana, Marcella Ramos; de Lima-Júnior, José C; Cintra, Dennys E; de Souza, Heraldo Possolo; Ferreira, Sandra R G; Sapienza, Marcelo Tatit; Virtanen, Kirsi A; Velloso, Licio A
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Itä-Suomen yliopisto
Virtanen Kirsi
Kuopion yliopistollisen sairaalan erityisvastuualue
Virtanen Kirsi
Turun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue
Virtanen Kirsi
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
106
Numero
2
Sivut
472-484
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet; Oikeuslääketiede ja muut lääketieteet
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1210/clinem/dgaa824
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä