undefined

Short Dietary Intervention with Olive Oil Increases Brown Adipose Tissue Activity in Lean but not Overweight Subjects

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Monfort-Pires, Milena; U-Din, Mueez; Nogueira, Guilherme A; de Almeida-Faria, Juliana; Sidarta-Oliveira, Davi; Sant'Ana, Marcella Ramos; de Lima-Júnior, José C; Cintra, Dennys E; de Souza, Heraldo Possolo; Ferreira, Sandra R G; Sapienza, Marcelo Tatit; Virtanen, Kirsi A; Velloso, Licio A
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Itä-Suomen yliopisto

Virtanen Kirsi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

106

Numero

2

Sivut

472-484

Julkaisu­foorumi

59896

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet; Oikeuslääketiede ja muut lääketieteet

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1210/clinem/dgaa824

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä