G Protein-Coupled Receptors in the Sweet Spot: Glycosylation and other Post-translational Modifications

G Protein-Coupled Receptors in the Sweet Spot: Glycosylation and other Post-translational Modifications

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Goth, Christoffer K.; Petäjä-Repo, Ulla E.; Rosenkilde, Mette M.

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Petäjä-Repo Ulla

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Numero

2

Sivut

237-245

Julkaisu­foorumi

88746

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acsptsci.0c00016

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

G Protein-Coupled Receptors in the Sweet Spot: Glycosylation and other Post-translational Modifications - Tiedejatutkimus.fi