Proximate and Sensory Analysis of Wheat Bread Supplemented with Onion Powder and Onion Peel Extract
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Masood, Sara; Rehman, Attiq ur; Bashir, Shahid; Imran, Muhammad; Khalil, Palwasha; Khursheed, Tara; Iftikhar, Faiza; Jaffar, Hafiza Madiha; Farooq, Sana; Rizwan, Bahisht; Javaid, Nida
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Rehman Attiq Ur
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Volyymi
17
Numero
4
Artikkelinumero
86
Sivut
4071-4078
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
0
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Pakistan
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä