undefined

Effect of Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces pombe strains on chemical composition and sensory quality of ciders made from Finnish apple cultivars

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

He, Wenjia; Liu, Shuxun; Heponiemi, Paulina; Heinonen, Maarit; Marsol-Vall, Alexis; Ma, Xueying; Yang, Baoru; Laaksonen, Oskar

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Heponiemi Paulina

Yang Baoru

Laaksonen Oskar

He Wenjia

Ma Xueying

Luonnonvarakeskus

Heinonen Maarit

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

345

Artikkelinumero

128833

Sivut

13 p.

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Maataloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2020.128833

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä