The Nordic Nutrition Recommendations 2022 – principles and methodologies

The Nordic Nutrition Recommendations 2022 – principles and methodologies

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Christensen, Jacob Juel; Arnesen, Erik Kristoffer; Andersen, Rikke; Eneroth, Hanna; Erkkola, Maijaliisa; Høyer, Anne; Warensjö Lemming, Eva; Meltzer, Helle Margrete; Þórhallsson, Þórhallur Ingi; Þórsdóttir, Inga ; Schwab, Ursula; Trolle, Ellen; Blomhoff, Rune
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Itä-Suomen yliopisto

Schwab Ursula

Helsingin yliopisto

Erkkola Maijaliisa

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

64

Sivut

4402

Julkaisu­foorumi

66783

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Terveystiede

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.29219/fnr.v64.4402

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

The Nordic Nutrition Recommendations 2022 – principles and methodologies - Tiedejatutkimus.fi