The Nordic Nutrition Recommendations 2022 – principles and methodologies
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Christensen, Jacob Juel; Arnesen, Erik Kristoffer; Andersen, Rikke; Eneroth, Hanna; Erkkola, Maijaliisa; Høyer, Anne; Warensjö Lemming, Eva; Meltzer, Helle Margrete; Þórhallsson, Þórhallur Ingi; Þórsdóttir, Inga ; Schwab, Ursula; Trolle, Ellen; Blomhoff, Rune
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Itä-Suomen yliopisto
Schwab Ursula
Helsingin yliopisto
Erkkola Maijaliisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Katsausartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
64
Sivut
4402
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Terveystiede
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.29219/fnr.v64.4402
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä