Microbial enrichment of blackcurrant press residue with conjugated linoleic and linolenic acids
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Marjatta Vahvaselkä, Heidi Leskinen, Leenamaija Mäkilä, Heikki Kallio, Simo Laakso, Baoru Yang
Organisaatiot ja tekijät
Aalto-yliopisto
Laakso Simo
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Sivut
1602-1610
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1111/jam.14888
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä