undefined

Microbial enrichment of blackcurrant press residue with conjugated linoleic and linolenic acids

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Marjatta Vahvaselkä, Heidi Leskinen, Leenamaija Mäkilä, Heikki Kallio, Simo Laakso, Baoru Yang

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Kallio Heikki

Mäkilä Leenamaija

Aalto-yliopisto

Laakso Simo

Luonnonvarakeskus

Vahvaselkä Marjatta

Leskinen Heidi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Sivut

1602-1610

Julkaisu­foorumi

59610

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/jam.14888

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä