Application of the UHPLC-DIA-HRMS Method for Determination of Cheese Peptides
Julkaisuvuosi
2020
Tekijät
Arju, Georg; Taivosalo, Anastassia; Pismennoi, Dmitri; Lints, Taivo; Vilu, Raivo; Daneberga, Zanda; Vorslova, Svetlana; Renkonen, Risto; Joenvaara, Sakari
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Sveitsi
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3390/foods9080979
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä