undefined

Effect of supercritical CO2 plant extract and berry press cakes on stability and consumer acceptance of frozen Baltic herring (Clupea harengus membras) mince

Julkaisuvuosi

2020

Tekijät

Damerau, Annelie; Kakko, Tanja; Tian, Ye; Tuomasjukka, Saska; Sandell, Mari; Hopia, Anu; Yang, Baoru

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Damerau Annelie

Sandell Mari

Turun yliopisto

Damerau Annelie

Yang Baoru

Tuomasjukka Saska

Kakko Tanja

Tian Ye

Hopia Anu

Sandell Mari

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

332

Artikkelinumero

127385

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2020.127385

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä