Fermentation of Bran as a Tool to Improve Quality of High Fibre Wheat Bread
Julkaisuvuosi
2007
Tekijät
Katina, Kati; Autio, Karin; Liukkonen, Kirsi-Helena; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Kustantaja
Wageningen Academic Publishers
Sivut
283-290
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3920/978-90-8686-622-9
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei