Fermentation of Bran as a Tool to Improve Quality of High Fibre Wheat Bread

Fermentation of Bran as a Tool to Improve Quality of High Fibre Wheat Bread

Julkaisuvuosi

2007

Tekijät

Katina, Kati; Autio, Karin; Liukkonen, Kirsi-Helena; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Wageningen Academic Publishers

Sivut

283-290

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3920/978-90-8686-622-9

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei

Fermentation of Bran as a Tool to Improve Quality of High Fibre Wheat Bread - Tiedejatutkimus.fi