undefined

A cross-cultural survey of umami familiarity in European countries

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Cecchini, Maria Paola; Knaapila, Antti; Hoffmann, Eileen; Boschi, Federico; Hummel, Thomas; Iannilli, Emilia

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Knaapila Antti

Helsingin yliopisto

Knaapila Antti

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

74

Sivut

172-178

Julkaisu­foorumi

56259

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodqual.2019.01.017

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä