Sustainable value chain activities towards sustainable food services: a case study from Finland
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Tikkanen, Irma; Jaakkola, Leila
Organisaatiot ja tekijät
Laurea-ammattikorkeakoulu
Jaakkola Leila
Itä-Suomen yliopisto
Tikkanen Irma
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
2
Numero
4
Sivut
409-424
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
0
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Liiketaloustiede; Muut yhteiskuntatieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1108/jhti-12-2018-0086
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä