undefined

Comparative physiology and fermentation performance of Saaz and Frohberg lager yeast strains and the parental species <i>Saccharomyces eubayanus</i>

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Gibson, Brian R.; Storgards, Erna; Krogerus, Kristoffer; Vidgren, Virve

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Gibson Brian

Storgårds Erna

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Vidgren Virve

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Yeast

Volyymi

30

Numero

7

Sivut

255-266

Julkaisu­foorumi

69300

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Materiaalitekniikka; Teollinen bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/yea.2960

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä