undefined

The effect of additives on the speed of the crystallization front of xylitol with various degrees of supercooling

Julkaisuvuosi

2010

Tekijät

Seppälä, Ari; Meriläinen, Arttu; Wikström, Lisa; Kauranen, Pertti

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Wikström Lisa

Kauranen Pertti

Aalto-yliopisto

Seppälä Ari Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

34

Numero

5

Sivut

523-527

Julkaisu­foorumi

55964

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Fysiikka; Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka; Kone- ja valmistustekniikka; Ympäristötekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.expthermflusci.2009.11.005

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä