The effect of additives on the speed of the crystallization front of xylitol with various degrees of supercooling
Julkaisuvuosi
2010
Tekijät
Seppälä, Ari; Meriläinen, Arttu; Wikström, Lisa; Kauranen, Pertti
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Volyymi
34
Numero
5
Sivut
523-527
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Fysiikka; Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka; Kone- ja valmistustekniikka; Ympäristötekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.expthermflusci.2009.11.005
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä