undefined

Spruce galactoglucomannan-stabilized emulsions as essential fatty acid delivery systems for functionalized drinkable yogurt and oat-based beverage

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Valoppi, Fabio; Maina, Ndegwa; Allen, Marja; Miglioli, Roberta; Kilpelainen, Petri O.; Mikkonen, Kirsi S.

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Kilpeläinen Petri Orcid -palvelun logo

Helsingin yliopisto

Valoppi Fabio

Mikkonen Kirsi S.

Maina Ndegwa

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s00217-019-03273-5

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä