undefined

The effect of structure and texture on the breakdown pattern during mastication and impacts on in vitro starch digestibility of high fibre rye extrudates

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Alam, Syed Ariful ; Pentikainen, Saara; Närväinen, Johanna; Katina, Kati; Poutanen, Kaisa; Sozer, Nesli

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Närväinen Johanna

Poutanen Kaisa

Sozer Nesli Orcid -palvelun logo

Pentikäinen Saara Orcid -palvelun logo

Alam Syed Ariful

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Alam Syed Ariful

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food & Function

Volyymi

10

Numero

4

Sivut

1958-1973

Julkaisu­foorumi

70469

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka; Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1039/c8fo02188k

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä